Biljard mize in oprema kot vrhunsko pohištvo

Vrhunski proizvajalci na enem mestu


Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2006, z glavnim namenom ponuditi stranki biljardne mize in opremo za domačo sobo najvišje kakovosti. Tako nam je uspelo v zelo kratkem času v Slovenijo pripeljati same vrhunske znamke biljardnih miz ter ostale opreme. Ponosno se predstavljamo kot zastopnik legendarne znamke Brunswick in Olhausen, ki sta pojem v svetu biljardov. Vse biljardne mize, ki jih lahko najdete v našem spletnem katalogu so priznanih Evropskih ali Ameriških proizvajalcev.

Naš namen je zadovoljiti potrebe še tako zahtevnih strank, ter jim ponuditi le najboljše.
 
Ponosni smo, da nam je zaupalo toliko partnerjev po celem svetu in pa vse stranke, ki se odločajo za nakup kvalitetnega kosa pohištva ter tudi tistih, ki se odločajo za izgradnjo lastnih biljardnih salonov.


Smo zastopnik za blagovno znamko Brunswick

Legendarno ime. Skromni začetki.
Leta 1845 je John Moses BRUNSWICK iz Cincinnati-ja (ZDA) počasi ter vztrajno gradil trdne temelje za izdelavo lesenih kočij. To je bil soliden začetek ambicioznega mladeniča sredi 19. stoletja. Potem se je nenadoma vse skupaj spremenilo. Ko je g. Brunswick prvič zagledal lepo oblikovano biljardno mizo je vedel, da je našel svoje poslanstvo. Kot nadarjen obrtnik s strastjo do obdelave lesa je bil mladenič očaran nad dovršenostjo obdelave detajlov in videzom biljardne mize. Videl je veliko več kot samo biljard mizo. Videl je priložnost za izdelavo in oblikovanje nečesa z neomejenim potencialom ter trajno lepoto.

"If it is wood, we can build it — and we can build it better than anyone else,” Brunswick declared. G. Brunswick pravi, " če je iz lesa lahko naredimo karkoli – in lahko naredimo bolje kot kdorkoli drug". In res je bilo tako kot je rekel, kajti g. Brunswick je naredil prvo biljardno mizo kmalu potem. 

Do leta 1850 so biljardne mize Brunswick postale poznane po celem svetu kot mojstrovine izjemnih detajlov in dizajna. Že deset let kasneje so biljardne mize postale sinonim kakovosti, dovršenosti izdelave ter izjemnih igralnih specifikacij. S tem so bili postavljeni temelji največjega podjetja biljardnih miz na svetu »Brunswick«.

Legenda živi naprej... Svet se je zelo spremenil od takrat, vendar Brunswick-ova načela za odličnost in kvaliteto ostajajo ista. Brunswick-ova kreativnost in vizija se nadaljuje v podjetju Brunswick Billiards (ZDA), kjer že od leta 1845 povezujejo generacije pri igranju biljarda na najvišjem nivoju.

FotogalerijaVideoBrunswick biljardiOstanite v stiku

Prijavite se na naše e-novice in ostanite obveščeni o novostih in aktualnih ponudbah


>> POŠLJI